We mogen weer!!

Na een hele periode geen Mamacafé te mogen houden in verband met corona, mogen we nu eindelijk weer wat organiseren! Op vrijdag 5 juni is er van 10 tot 12 uur de Mamacafé Picknick op het muizenveldje aan het eind van de Copierlaan in Leerdam.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb dat best wel gemist. Even samen komen met andere papa’s en mama’s om onder het genot van thee of koffie lekker even te kletsen over alles wat je maar bedenken kan. Hoe pittig de afgelopen tijd was, hoeveel het ons toch ook weer heeft gebracht, hoe groot mijn liefde voor koffie is geworden enzovoort. Ondertussen kunnen de kindjes heerlijk spelen met elkaar, wat de afgelopen tijd natuurlijk ook gewoon echt minder was en nu misschien nog wel is. We zorgen voor speelgoed en kleden zodat er voor zowel de grotere als de hele kleintjes wat vermaak is. Verder nemen wij dus koffie, thee en koekjes mee! Verdere verzorgingsspullen en bijvoorbeeld zonnebrand vragen we julie zelf mee te nemen.

Wij gaan ons best doen om weer zo creatief mogelijk activiteiten te verzinnen voor de komende maanden en hopelijk zien we jullie 5 juni tussen 10 en 12 uur! (Het is een inloop, dus kom vooral wanneer jullie ritme het toelaat.)