Mama/papa’s voor mama/papa’s gezocht

Het krijgen en opvoeden van een kind is een enorm bijzondere en mooie tijd. Maar soms is het ook een zware of moeilijke tijd en soms wil je gewoon even klagen of lachen met andere vaders en moeders. Vanuit die behoefte is het mamacafé ontstaan. Opvoeders die samen komen, en praten over het hebben van kinderen. De opvoeding, tips uitwisselen, onzekerheden, alles kan worden besproken, terwijl de kinderen zelf lekker spelen.
Het mamacafé Leerdam groeit steeds meer, elke keer weer mogen we nieuwe mama’s en papa’s verwelkomen! Het is zo gezellig geworden, dat we het met de originele groep vrijwilligers bijna niet meer redden.
Daarom zijn we op zoek naar gezellige gastvrouwen of heren die bij ons café willen helpen. Elke eerste vrijdag van de maand en elke derde woensdag van de maand zijn wij tussen 10 en 12 uur te vinden in de Noorderberg, we zoeken vrijwilligers die op deze ochtenden het mamacafé extra gezellig kunnen maken! Help ons om deze mooie plek voor iedereen toegankelijk te houden en vaker open te zijn.
Extra informatie kan je vinden via onze site www.mamacafe-leerdam.nl of info@mamacafe-leerdam.nl